OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

April Action Alert: steun de Border Security and Responsibility Act van 2009

April 28, 2009


Doe mee met de Nationale Week van Lobbyen op de Grensmuur

Deze week, 27 april - 1 mei, bezoeken tientallen bezorgde burgers en geloofsgroepen Washington, DC, om steun op te bouwen onder de leden van het Congres voor HR 2076 - de Border Security and Responsibility Act van 2009. Vorige week introduceerde Rep. Grijalva dit. wetsvoorstel in de Tweede Kamer. Als het wordt aangenomen, zou het wetsvoorstel de rechtsstaat in de grensgebieden herstellen en gemeenschappen, nationale parken en andere federale landen - evenals belangrijke leefgebieden voor wilde dieren - beschermen tegen de onbedoelde gevolgen van het grensbeleid van ons land.

De schade die grensmuren hebben veroorzaakt is alarmerend. Tot op heden is infrastructuur gebouwd over meer dan 600-mijlen van onze gedeelde internationale grens met Mexico. Muren hebben gescheiden gezinnen, veroorzaakten schadelijke overstromingen en erosie, en gebroken habitat- en migratiecorridors van vitaal belang voor dieren in het wild die met uitsterven zijn bedreigd.

Uw leden van het congres kunnen de bouw van de grensmuur stopzetten en de geleden schade helpen beperken, maar zij moeten vandaag van u horen.

Onderneem hier actie ...

Terug naar boven