OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Seamus Finn, OMI op Nightly Business Report: bespreekt de impact van derivaten op de armen

Juni 7, 2010

Vr. Het werk van Seamus Finn op het gebied van derivaten wordt geprofileerd in het Nightly Business Report van PBS.

Bekijk het Nightly Business Report van 7 juni 2010 ...

 

Hoe werktNBR het financiële systeem de allerarmsten treft? Bekijk het nummer van 7 juni van het Nightly Business Report voor een deel over op geloof gebaseerde investeerders en pogingen om de derivatenmarkt in toom te houden - een oorzaak van de recente instabiliteit die bijna iedereen heeft getroffen.

In een interview met Darren Gersh, Seamus Finn, legt OMI duidelijk de samenhang tussen beslissingen van bankiers en het leven van de armen. Fr. Finn heeft het over de noodzaak van een betere openbaarmaking van afgeleide risico's - openbaarmaking dat een aanzienlijk aantal andere aandeelhouders heeft geprezen in recente resoluties met Citibank, JP Morgan Chase en Goldman Sachs. De volgende stap is de wetgeving op Capitol Hill die banken zou kunnen dwingen hun derivatenbedrijf af te splitsen.

Bekijk het Nightly Business Report van 7 juni 2010 op Vimeo ...

Terug naar boven