OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Bescherm de Ieren op St. Patrick's Day

Maart 19th, 2012

Eerw. Seamus P. Finn, OMI en Eric LeCompte, directeur van Jubilee USA - schreven een gezamenlijk stuk over de legitimiteit, of het gebrek daaraan, van internationale schuldenlast. Hun volledige artikel is te vinden op de Huffington Post:

“Op het feest van St. Patrick is er misschien geen betere manier om de beschermheer van Ierland te eren, die volgens de legende slangen uit het land verdreef, dan door het Ierse volk te beschermen tegen het redden van een niet-bestaande roekeloze speculatiebank.

Anglo-Irish Bank (Anglo) financierde enkele van de ergste vastgoedspeculanten van Ierland voor niet-duurzame golfbanen, hotels en supermarkten en zadelde het Ierse volk op met een enorme, onrechtvaardige schuld.

Bij Jubilee USA Network weten we veel over onrechtvaardige schulden. ... "

Lees het volledige blogbericht.

 

Lees meer ...

 

Terug naar boven