OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Oblates JPIC Regionale vertegenwoordigers ontmoeten elkaar in Rome

November 17th, 2015

Regionale vertegenwoordigers JPIC ontmoetten elkaar in november 2 in 6 in Rome, Italië. Ze werkten aan een JPIC-strategie voor de congregatie en evalueerden de rollen volgens de OMI JPIC-statuten (voor nieuwe leden). Ze hebben ook besproken en besproken hoe suggesties van de algemene overste op het JPIC-ministerie in de congregaties kunnen worden uitgevoerd. Rapporten werden gepresenteerd vanuit Oblate-regio's, JPIC's vertegenwoordiger van de Verenigde Naties en Director of General Service. De vergadering voltooide ook het werk aan de aanpassing van het Vademecum (document over Oblate JPIC ministerie). Deelnemers aan de vergadering worden hieronder weergegeven.

RomeJPICMtg

Van L tot R: Bradley Rozario (Japan) voor Azië, Antonio Ponce (VS) voor Noord-Amerika, Daniel Le Blanc, oblaatvertegenwoordiger in de VN, Elphas Khosa (Zimbabwe) voor Afrika, Gilberto Piñón (assistent-generaal), Warren Brown ( van General Counsel), Kennedy Katongo (JPIC General Service Director, Miguel Pipolo (Brazilië), voor Zuid-Amerika, en Miguel Fritz (van General Counsel)

 

 

 

 

 

Terug naar boven