OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Fr. Seamus Finn, OMI, spreekt over theologie en bevrijding op 2016 World Social Forum

Augustus 17th, 2016

Het Wereldforum voor Theologie en Bevrijding (WFTL) was een van de verschillende parallelle forums in de 2016 World Social Forum, gehouden in Montreal, Canada vanaf augustus 9-14.

Fr. Seamus Finn, OMI, nam deel aan een paneldiscussie over augustus 12 in de door OMI Lacombe gesponsorde workshop: "Theologie en bevrijding: ervaringen uitwisselen om de armen in Canada en daarbuiten de macht te geven."De workshop onderzocht hoe de Oblaten van Maria Onbevlekt zijn betrokken geweest bij het versterken van de armen over de hele wereld voor de voorbije 200-jaren.

WSFpresenters

Fr. Seamus Finn, OMI (uiterst rechts), samen met andere presentatoren in de door OMI Lacombe gesponsorde workshop: "Theologie en bevrijding: ervaringen uitwisselen om de armen in Canada en daarbuiten de macht te geven"

Terug naar boven