OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Bekijk Fr. Presentatie van Séamus Finn op de Vaticaan-CRS Impact Investing Conference

Augustus 30th, 2016

In juni 26th, Fr. Seamus Finn sprak over een paneel, Katholieke fondsen investeren voor impact, op de Tweede Vaticaans Conferentie over Impactbeleggen gehouden in Rome. Het evenement werd mede gesponsord door Catholic Relief Services en de Pauselijke Raad voor Justitie en Vrede en bracht experts en katholieke leiders van over de hele wereld samen om te onderzoeken hoe de katholieke kerk en andere op geloof gebaseerde instellingen de kracht van impact capital kunnen benutten om te bereiken en hun sociale missie ondersteunen. Vierden het buitengewone jaar van genade opgericht door paus Franciscus, de conferentie was getiteld Het jaar van genade maken een jaar van impact voor de armen.

 

 

 

Terug naar boven