OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Zoek naar koopjes en geef deze Black Friday een verklaring

November 21st, 2016

Word lid van de Human Thread-campagne met Macy's en Kohl's

macys-postkaart-300x232Gevestigd in Milwaukee, WI, De menselijke draad streeft naar bewustwording die de solidariteit bevordert tussen kledingconsumenten en degenen die ze produceren om een ​​rechtvaardiger economie en duurzame gemeenschappen te creëren.

Tussen nu en Black Friday (november 25), De menselijke draad is toonaangevend in een briefkaartcampagne. Er worden ansichtkaarten gestuurd naar de CEO's van Macy's en Kohl's ter ondersteuning van een leefbaar loon op locaties waar kleding wordt verkocht die in de VS wordt verkocht. Doe alsjeblieft mee aan Oblates JPIC.

Bezoek de website van The Human Thread om meer over het probleem te lezen en campagneprentbriefkaaren te downloaden.

 

Terug naar boven