OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Onderneem actie om de Senaatversie van de Betere Verzoening van de Verzorging aan te pakken

6 juli 2017

 

De Senaat heeft de stemming over de rekening voor de gezondheidszorg uitgesteld, de Wet verzoening betere zorg 2017- maar de onderhandelingen gaan door en het wetsvoorstel kan binnenkort op de grond komen. Neem contact op met uw senatoren en dring er bij hen op aan stem tegen de huidige wet en breng wijzigingen aan ten gunste van de armen en kwetsbaren. Deze wetgeving neemt financiering voor de dekking van de gezondheidszorg van onze meest kwetsbare individuen en gezinnen en gebruikt deze voor belastingverlagingen voor enkele van onze meest rijke burgers.

De Amerikaanse bisschoppen hebben hun diepe bezorgdheid uitgesproken en vragen om wijzigingen in het wetsvoorstel voordat het Congres stemt. Bezoek het actiecentrum van USCCB om een ​​vooraf geschreven waarschuwing naar uw senatoren te sturen of schrijf uw eigen waarschuwing. Vraag hen om met mededogen te handelen en een betere zorgwet op te stellen.

Ga naar het USCCB-actiecentrum om contact op te nemen met je senator: https://www.votervoice.net/USCCB/Campaigns/53371/Respond

Lees een Catholic Health Association artikel over de factuur voor de gezondheidszorg.

Terug naar boven