OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Actiewaarschuwing: dring er bij het Congres op aan om slachtoffers van mensenhandel te blijven beschermen

12 juli 2017

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden kan overwegen HR 2200, de Frederick Douglass Trafficking Victims Prevention and Protection Act van 2017. We dringen er bij u op aan om uw steun te uiten!

HR 2200 zou de Wet op de bescherming van slachtoffers van slachtoffers (TVPA) opnieuw autoriseren. De TVPA, de oorspronkelijke fundamentele anti-mensenhandelwetgeving in de VS, is gemaakt in 2000 en is vier keer heauthorized door overweldigend tweepartijen. HR 2200 werd geïntroduceerd door afgevaardigde Chris Smith (R-NJ-4) en vertegenwoordiger Karen Bass (D-CA-37) op april 27, 2017.

De ondersteuning van HR 2200 is een belangrijke stap die de Verenigde Staten kunnen zetten om te laten zien dat onze natie zich blijft inzetten om mensenhandel uit te bannen en slachtoffers van mensenhandel bij te staan. HR 2200 zorgt voor cruciale financiering voor zowel binnenlandse als internationale programma's ter bestrijding van mensenhandel. Het opnieuw autoriseren van de TVPA helpt ervoor te zorgen dat slachtoffers toegang kunnen blijven houden tot programma's en diensten die het belang van waardige zorg erkennen.

 


Onderneem actie door het volgende bericht te sturen:

Geachte vertegenwoordiger,

Als bezorgde katholiek verzoek ik u dringend om HR 2200 te steunen. Ik geloof heilig in de waardigheid van de menselijke persoon en deze overtuiging roept mij op om de meest kwetsbaren te beschermen, inclusief slachtoffers van mensenhandel. HR 2200 is belangrijk, omdat het de TVPA opnieuw autoriseert en diensten levert die slachtoffers zullen helpen. De ondersteuning van HR 2200 zal ervoor zorgen dat de inspanningen van ons land om mensenhandel uit te bannen en slachtoffers van mensenhandel bij te staan, worden voortgezet.

Ik dank het congres voor zijn jarenlange inzet voor de confrontatie met moderne slavernij. Als katholiek sta ik klaar om slachtoffers te ondersteunen en waardeer je je werk om mensenhandel uit te bannen.

Stuur het bericht via deze link:

http://www.capwiz.com/justiceforimmigrants/issues/alert//?alertid=78157626&type=CO

Klik hier om de ondersteuningsbrief van de Amerikaanse bisschoppen te lezen voor HR 2200.

 

Terug naar boven