OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

In februari nodigde 26 Urge Congress uit om dromers te beschermen

Februari 22nd, 2018

Sluit je aan bij de Amerikaanse katholieken op 26 februari: nationale oproepdag om dromers te beschermen 
 
Op maandag, februari 26, roept de Amerikaanse Conferentie van katholieke bisschoppen de katholieken op het Congres te bellen en te eisen dat ze optreden namens Dreamers. Sluit u alstublieft aan bij andere katholieken in het hele land door senatoren en vertegenwoordigers op te roepen om hen aan te moedigen om dromers bescherming te bieden en een weg naar burgerschap te nemen.
 
Er wonen ongeveer 1.8 miljoen Dreamers (uitgestelde actie voor de aankomst van de jeugd - DACA) in dit land die als jonge kinderen en tieners naar de Verenigde Staten zijn gebracht. Ze aanbidden met ons in onze kerken en dienen in het leger, bijdragen voor de economie, en verschillende talenten brengen in de Amerikaanse samenleving.
 
Het DACA-programma, dat Dreamers eerder een tijdelijke juridische status gaf, werd ingetrokken door de huidige regering en loopt af op 5 in maart, waardoor bijna een miljoen Dreamers kwetsbaar zijn voor arrestatie, deportatie en scheiding van hun families.
 
Als katholieken wordt ons geleerd om voor de buitenlander te zorgen: "Want ik had honger en je gaf me eten, ik had dorst en je gaf me te drinken, een vreemdeling en je verwelkomde me." (Mt 25:35). Dit is onze geloofstraditie als christenen - om voor onze naaste te zorgen.
 
Je stem is nodig! Onderneem actie op 26 van februari om dromers te beschermen.

De Amerikaanse Conferentie van katholieke bisschoppen (USCCB) en haar Justice for Immigrants Campaign (JFI) roepen alle katholieken op contact op te nemen met hun Amerikaanse senatoren en vertegenwoordigers om hen aan te moedigen actie te ondernemen voor dromers.

  • Bel 855-589-5698 om het Capitol-schakelbord te bereiken en druk op 1 om verbinding te maken met uw Senator. Zodra u verbonden bent met de Senatorkantoor, vraag dan de persoon aan de telefoon om deze eenvoudige boodschap aan uw wetgever te bezorgen: 

'Ik verzoek u dringend om een ​​tweeledige, gezond verstand en humane oplossing voor Dreamers te steunen. Bescherm dromers tegen deportatie en geef ze een pad naar burgerschap. Verwerp voorstellen die gezinsimmigratie of bescherming van niet-begeleide kinderen ondermijnen. Als katholiek weet ik dat gezinnen geen ‘ketenen’ zijn, maar een zegen die beschermd moet worden. Kom nu in actie om Dreamers, onze immigrantenbroeders, te beschermen en zussen. "

  • Bel alstublieft een tweede keer 855-589-5698 om weer bij het Capitol-schakelbord te komen. Druk op 2 om verbinding te maken met uw Vertegenwoordiger. Als u eenmaal bent verbonden met het kantoor van de vertegenwoordiger, vraagt ​​u de persoon aan de telefoon om stuur hetzelfde bericht als hierboven

Ga na het voltooien van uw gesprek naar http://www.justiceforimmigrants.org om meer over Dreamers te leren en andere manieren te vinden om uw steun te uiten.

Terug naar boven