OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Vatican Marks de 3rd verjaardag van Laudato Si

24 juli 2018

Het Vaticaanse klooster voor het bevorderen van integrale menselijke ontwikkeling organiseerde een Internationale conferentie over de 3rd Verjaardag van de encycliek Laudato Si ': ons gemeenschappelijk huis en de toekomst van het leven op aarde redden. Het evenement vond plaats vanaf juli 5-6, 2018 en trok vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld, religies, kerken, wetenschappers, politici, economen en grassroots-groepen om eerder werk te bekijken en een actieplan te ontwikkelen. Paus Francis zei tegen de aanwezigen dat "het" gemeenschappelijke huis "van onze planeet ook dringend moet worden gerepareerd en beveiligd voor een duurzame toekomst."

Lees hier de volledige opmerkingen van de paus.

Conferentie-opnames en presentaties kan hier worden gevonden.

 

Terug naar boven