OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Jubilee USA Network host 2018 Council Meeting

November 13th, 2018

In november hielden 7 en 8 Jubilee USA de jaarlijkse Nationale Raadsvergadering om kiezers te informeren over de crisis in Puerto Rico, verantwoorde leningen en leenpraktijken in de derde wereld, vooral in Somalië, en de nieuwe schuldencrisis in Afrika.

Jubilee USA is een coalitie van diverse organisaties en internationale partners, waaronder geloofsgemeenschappen die pleiten voor schuldkwijtschelding voor 's werelds meest arme landen. Ze bevorderen ook fiscaal verantwoord economisch beleid. Missionaris Oblaten van Mary Immaculate JPIC heeft lang lid geweest van Jubilee USA. Het personeel was onlangs aanwezig op de 2018-raadsvergadering in het Methodist-gebouw op Capitol Hill in Washington DC.

De jaarlijkse bijeenkomsten omvatten een congresbriefing over november waarin 7 zich op het thema concentreerde; hijs- Kwetsbaar Gemeenschappen: Zorgen Toegang tot naar Geneesmiddelen in Handel en Overeenkomsten en US Beleid. Presentatoren op de Jubilee-vergadering in de VS waren vertegenwoordigers van het American Friends Service Committee (AFSC), de coalitie van Puerto Rico over de schuld en de Amerikaanse federatie van arbeid en congres van industriële organisaties (AFL-CIO). Panelleden herinnerden de aanwezigen aan de urgentie van de schuldencrisis in Puerto Rico en hun herstelinspanningen en de groeiende schuldencrisis in Somalië en andere landen in Afrika.

Neem deel aan Jubilee USA door mee te doen Jubileum Weekend 2018. toetreden andere religieuze groepen en partners in een weekend van bezinning, gebeden en acties om extreme armoede te beëindigen en ons mondiale economische systeem te transformeren.

 

Terug naar boven