OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

46th Jaarlijkse maart voor het leven die is gepland voor vrijdag, januari 18

Januari 18th, 2019

 

 

 

 

 

 

 

"...dat ik niets zou verliezen van wat hij me gaf... " John 6: 39

De 46th Annual March for Life vindt plaats in Washington, DC op vrijdag 18 januari 2019 om 11 uur in de National Mall. Een volledig schema van de voor- en postprogramma's, reisinformatie, afdrukbare marsroute, downloadbaar March for Life app, enz. is te vinden op de officiële website:  https://marchforlife.org/mfl-2019/rally-march-info/  

OMI JPIC heeft ook een hulpmiddel gecreëerd dat kan worden gebruikt in parochiebulletins, met gemeenschapsgroepen of voor persoonlijke reflectie, om bewustzijn en actie rond levenskwesties aan te moedigen. 

Download hier de resource met één pagina.

Terug naar boven