OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Driedelige Harmony Farm Aanbevolen op tv-programma

Maart 16th, 2020

Elf procent van Washington, DC wordt beschouwd als een voedselwoestijn. Dat zijn buurten zonder een nabijgelegen supermarkt. Deze gebieden hebben een overwegend laag inkomen met voornamelijk minderheidsinwoners. Het wordt moeilijk om gezond en betaalbaar voedsel te krijgen.

Voormalig CNN-anker en CEO van Starfish Media Group, Soledad O'Brien, reisde met haar team naar Washington, DC om Gail Taylor, eigenaar van Three Part Harmony Farm voor het segment, te interviewen: "Seeds of Change: How Urban Farming is Help Erase Food Woestijnen. "

Geplaatst in: Nieuws, Kennisbank, Video en Audio

Terug naar boven