OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

UN @ 75: een gebed voor de Verenigde Naties

September 23rd, 2020

De Verenigde Naties zijn herrezen uit de as van de Tweede Wereldoorlog. De 75ste verjaardag van de oprichting van de VN is een gelegenheid voor de viering van wat ze bereikt hebben - 'red de volgende generaties van de gesel van oorlog, bevorder de "fundamentele mensenrechten", schep de voorwaarden voor de eerbiediging van "gerechtigheid en het internationaal recht" en " bevordering van sociale vooruitgang en betere levensstandaarden in grotere vrijheid. "

Het jubileum biedt ons de gelegenheid om ons een Verenigde Naties voor te stellen die geschikt is voor onze tijd, om een ​​wereld die heel anders is dan die van 1945 beter te dienen.

Religieus werken bij de VN hebben een gebedsdienst voorbereid ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van de VN. We worden aangemoedigd om met onze familie en gemeenschap samen te komen om te bidden voor een goede toekomst voor onze wereld.

Doe mee en download het gebed hier.

 

Terug naar boven