OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Aankomende webinar: Faith Speaks to UN75

Oktober 15th, 2020

Ter ere van de 75e verjaardag van de Verenigde Naties, sluit u zich aan bij Missionary Oblates of Mary Immaculate en leden van de Comité van religieuze ngo's  in een webinar, Faith spreekt tot UN75, gepland voor woensdag 21 oktober 2020, van 10:00 uur tot 11:30 uur (New Yorkse tijd) en gefaciliteerd via Zoom. De discussies zullen zich concentreren op de noodzaak om samen te blijven werken via partnerschappen en versterkte samenwerking tussen op geloof gebaseerde organisaties en het maatschappelijk middenveld in het algemeen, nationale regeringen, de internationale gemeenschap, de privésector en andere actoren.

Registreer u voor 20 oktoberth via deze link: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwpcu2uqD4uEtWStFEaMfMn1TeZJaAes3vZ.

 

Terug naar boven