OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Teken de petitie aan Walmart om zeevarenden te beschermen

April 15, 2021

Zeevarenden zijn essentiële werknemers! Teken deze petitie om hen te beschermen.

OVER DE CAMPAGNE:

Elk jaar organiseert de Coalition of Catholic Organizations Against Human Trafficking (CCOAHT) lanceert een campagne om het bewustzijn van dwangarbeid in de visserijsector te vergroten. Dit jaar is er als gevolg van de wereldwijde pandemie een nieuwe humanitaire crisis ontstaan ​​die ernstige gevolgen heeft voor alle mannen en vrouwen die op zee werken. CCOAHT - samen met Stella Maris en het Apostleship of the Sea USA - dringen er bij gelovige mensen op aan om hun stem als consumenten te gebruiken om de veiligheid en arbeidsrechten van een van 's werelds meest onzichtbare groepen van essentiële arbeiders te handhaven.

Onderteken de petitie hieronder en dring er bij Walmart, een van onze grootste retailers, op aan om te erkennen dat ze afhankelijk zijn van zeevarenden voor de gezonde werking van hun bedrijfsmodel, en om hun bezorgdheid voor het welzijn van zeevarenden te tonen door de ondertekening van de Verklaring van Neptunus.
 
Lees meer over de petitie Op deze link.
 

Terug naar boven