OMI JPIC-logo

Justice, Peace & Integrity of Creation

Missionaris Oblaten van Maria Onbevlekt  Provincie van de Verenigde Staten

OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Oblate US Province & Oblate School of Theology geven gezamenlijk verklaring af over Buffalo, New York

17 mei 2022

 
De Amerikaanse provincie Oblate en de Oblate School of Theology hebben gezamenlijk een verklaring afgegeven over de recente moorden in Buffalo, New York. De Oblaten hebben een lange geschiedenis in Buffalo.
 
“Wij, als Missionary Oblaten van Mary Immaculate die de mensen van Buffalo dienen in pastorale zorg, en als Oblate School of Theology, een ministerie van de Missionary Oblaten, beloven door te gaan met het prediken van deze waarheid verkondigd door St. Eugene, om te werken aan eenheid en waarheid, om racisme in onszelf uit te roeien en er tegen te werken waar het ook gevonden wordt.”
 
Download de verklaring: https://bit.ly/3FRVu05
 
Buffalo Statement - Finale - 17 mei
 
 
 
 
 

Terug naar boven