OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Earth Day Clean Up bij Sacred Heart Parish, Oakland, CA

Mei 1, 2023

Sacred Heart Parish Doe mee met de lokale Pax Christi en naburige parochies voor een opruimactie op Earth Day

Door Fr. Jack Lau, OMI

Earth Day weekend had het GreenTeam bij SacredHeart een volle dag. Ongeveer 18 mensen uit de parochie, Pax Christi en naburige parochies kwamen samen en haalden meer dan 600 liter afval en 150 liter composteerbaar afval op.

Daarna hebben we een Earth Day-mis gevierd met de parochie en bezoekers. Om 6 uur gingen we naar de zaal voor een duurzame vegetarische maaltijd. Seconden en derdes waren er. En om de dag compleet te maken hebben we de pauselijke film gezien "De brief".

Zeker een volledige dag en we vertrokken vol, moe en met diepe vragen om na te denken.

 

Terug naar boven