OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

OM JPIC vertegenwoordigd op evenementen in New York en Washington, DC

November 8th, 2023

Onze collega, Bayor Ngoltoingar vertegenwoordigde OMI JPIC bij de VN:

  De 78e zitting van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties, die in september plaatsvond, was gericht op het verwezenlijken van de Agenda 2030 en het weer op de rails zetten van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s).

Ze vertegenwoordigde het kantoor ook tijdens de viering van het 40-jarig jubileum van Africa Faith & Justice Network:

Om de 40e verjaardag van de oprichting van het Africa Faith and Justice Network in 1983 te vieren, hield AFJN op 13 en 14 oktober een tweedaags evenement om de geschiedenis ervan onder de aandacht te brengen, de rijke diversiteit en cultuur van de Afrikaanse volkeren onder de aandacht te brengen en hun vele prachtige prestaties.

 

Terug naar boven