OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Investeren voor katholieken? Fr. Séamus Finn bespreekt op CatholicTV Talk Show

December 3rd, 2010

Op december 3rd, Fr. Séamus P. Finn, OMI werd live geïnterviewd CatholicTV-talkshow "Dit is de dag".

Fr. Séamus is een leider in op geloof gebaseerde, maatschappelijk verantwoorde beleggingen. Hij vertegenwoordigt de Oblaten en dient in het bestuur van de Interfaith Center on Corporate Responsibility, een coalitie van op geloof gebaseerde en sociaal verantwoordelijke investeerders die samenwerken om bedrijven te betrekken. De coalitie heeft meer dan $ 100 miljard geïnvesteerd om de integratie van op geloof gebaseerde waarden in het beleggingsproces te bevorderen. Pater Séamus vertegenwoordigt ook de Oblaten in het directiecomité van de International Interfaith Investment Group (3IG www.3ignet.org) en dient als een consultant voor Investeren voor katholieken, een bedrijf dat alleen advies biedt over passief beheerde indexportefeuilles die worden gescreend op katholieke waarden.

Bekijk het interview op CatholicTV.com. Het interview met Fr. Seamus maakt deel uit van een groter programma en start 7 minuten in de uitzending. Of klik op de onderstaande videolink om alleen het segment met Fr. Seamus:

Terug naar boven