OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Twee jaar na Rana Plaza ...

Mei 1, 2015

Twee jaar na het instorten van de Rana Plaza-fabriek in Bangladesh, blijven de zorgen hangen. Deze omvatten de tijdigheid van grote saneringsinspanningen, de oprichting van gezondheids- en veiligheidscomités voor fabrieken en zakelijke toezeggingen aan een slachtofferfonds. Een coalitie van wereldwijde investeerders die $ 2.5 biljoen aan activa vertegenwoordigen - waaronder de Missionary Oblates - heeft brieven gestuurd naar leden van het Bangladesh Accord for Fire and Building Safety (Accord) en de Alliance for Bangladesh Worker Safety (Alliance). In de brieven wordt bedrijven verzocht hun inspanningen bekend te maken om de levens van arbeiders in kledingfabrieken in Bangladesh te beschermen.

Lees hier de beleggersbrief ...

Terug naar boven