OMI JPIC-logo

Justice, Peace & Integrity of Creation

Missionaris Oblaten van Maria Onbevlekt  Provincie van de Verenigde Staten

OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Three Part Harmony Farm host Sisters of Mercy Delegation

Juni 9, 2022

Onze samenwerking met de Three Part Harmony-boerderij op het OMI-terrein hier aan 391 Michigan Ave in Washington, DC blijft vruchten afwerpen. Wekelijks ontvangt de boerderij aanvragen voor rondleidingen of educatieve presentaties. Het is een andere manier waarop we succesvol zijn geweest in het delen van de boodschap van Laudato Si in recente jaren. Het is vooral opwindend om de boodschap te kunnen delen van het zorgen voor een gemeenschappelijk huis, het verbouwen van voedingsgroenten, het toevoegen van een vleugje schoonheid aan het gebied met de bloementuin aan de straatkant en natuurlijk lesgeven over goed eten en goede voeding.

We ontvingen het volgende bericht en foto's na een recent bezoek van een groep medewerkers van Mercy Sisters. 

Beste Gail,

Heel erg bedankt voor je vrijgevigheid om ons onlangs te verwelkomen in Three Part Harmony Farm! Het was een welkome onderbreking van de presentaties in klassikale stijl met de groep en de vergaderingen met hun wetgevers.

We hadden daarna een aantal echt goede gesprekken over voedselsoevereiniteit, uw landbouwpraktijken versus het bedrijfsmodel, en kruispunten met onze zorgen voor de aarde en immigranten als het gaat om landarbeiders. Een van de medewerkers van de studenten wees erop dat je de waarde van barmhartigheid beleeft in de grote empathie die je uitte voor boeren wier praktijken anders zijn dan de jouwe.

 Ik heb enkele foto's bijgevoegd, waarvan ik het formaat moest wijzigen om via e-mail te verzenden. Ik vermoed dat je al veel hebt gezien op sociale media die de boerderij hebben getagd.

 Veel zegeningen voor een vruchtbaar seizoen, zowel met de overvloed van uw producten als met het opbouwen van een gemeenschap die u ook prioriteit geeft.

Met vriendelijke groet,
Marianne Comfort
Sisters of Mercy, Instituut Justitie Team

 

 

Terug naar boven