OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Het vieren van 's werelds inheemse volkeren op deze dag

Augustus 9th, 2023

(Foto met dank aan Ganta Srinivas, Pexels)


Vandaag is Internationale Dag van de Wereld Inheemse volkeren en wij doen mee Forest Peoples-programma in showcasing Indigenous contributions to biodiversity conservation through the Transformatieve trajecten website.
 
  • De Transformatieve Pathways-website, gelanceerd op de Internationale Dag van de Inheemse Volkeren van de Wereld, is een platform om te laten zien hoe inheemse volkeren en lokale gemeenschappen werken aan het beschermen van de biodiversiteit over de hele wereld.
  • De Transformative Pathways-website, in nauwe samenwerking met Local Biodiversity Outlooks, is ook een opslagplaats van informatie om ervoor te zorgen dat inheemse stemmen worden gehoord in het wereldwijde biodiversiteitsbeleid.
 
Lees meer over het project op de NIEUWE website.
 

Terug naar boven