OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Nieuwe Amerikaanse provinciaal en raad geïnstalleerd in Washington, DC

Oktober 27th, 2023

Fr. Raymond Cook, OMI officieel geïnstalleerd als de nieuwe provinciaal van de Missionaire Oblaten van Maria Onbevlekt Maria – Amerikaanse provincie

Op 23 oktober 2023 installeerde de Amerikaanse provincie Oblaten officieel de volgende provinciale en provinciale raad die de komende drie jaar leiding zal geven. De installatie vond plaats in de Mary, Queen of Missions Chapel (gewoonlijk de Oblate Chapel genoemd) in de Basilica of the National Shrine of the Immaculate Conception, aan de overkant van Michigan Avenue van het Oblate Provincial Headquarters in Washington, DC.

Naast verschillende leden van de provinciale staf waren onder meer de volgende aanwezigen bij de mis: de nieuwe provinciaal, p. Raymond Cook, en aftredend provinciaal, pater Fr. Louis Studer, samen met leden van de volgende Provinciale Staten, paters Juan Gaspar, Ray John Marek, Emmanuel Mulenga en Quilin Bouzi. Aankomende leden van de Raad, Fr. Sal González en Fr. Antonio Ponce kon niet aanwezig zijn. Andere Oblaten bij de installatie waren: paters Bevil Bramwell, Leo Perez, Fernando Velasquez, George Kirwin, aftredend lid van de Raad, Mark Dean, en algemeen raadslid voor de regio Canada/VS, pater. Jim Brobst.

 

 

Terug naar boven