OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Op geloof gebaseerde gemeenschapsorganisatoren confronteren de bank van Amerika tijdens de jaarlijkse vergadering

13 mei 2011

Vertegenwoordigers van de gemeenschapsorganisatie, Washington Interfaith Network (WIN), woonden afgelopen woensdag de Jaarvergadering van Bank of America bij dankzij volmachten van de Oblates of Mary Immaculate en de Tri-State Coalition for Responsible Investment. Eerwaarde Clyde Ellis sprak ter ondersteuning van een voorstel van de aandeelhouder om te vragen om een ​​beoordeling door derden van de onrustige hypotheekactiviteiten van de bank.

"Het hypotheekaanpassingsproces is verbroken", zei Rev Ellis. "Ik werk elke dag met mensen die pijn hebben omdat ze geen steun kunnen krijgen van het kapotte modificatieproces."

Ondanks de steun van grote pensioenfondsen mislukte het voorstel, maar BOA-CEO Brian Moynihan engageerde zich om zijn topmanagers WIN-vertegenwoordigers te laten ontmoeten over verhinderingen in Prince William County, VA. De aanwezigheid van demonstranten buiten, en vragen die in de vergadering aan de orde waren gesteld, waren instrumenteel in het verkrijgen van deze belofte van dialoog.

Terug naar boven