OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Consistent Life: Peace & Life Connections 15 maart 2013

Maart 16th, 2013

Op deze website publiceren we de wekelijkse nieuwsbrief Consistent Life “Peace & Life Connections”. Als u geïnteresseerd bent in meer informatie of als u zich rechtstreeks wilt abonneren op de e-nieuwsbrief, gaat u naar www.consistent-life.org/. Houd er rekening mee dat we de inhoud van deze publicatie niet bewerken.

Sjabloon 2013

Nog een segment 'Goed nieuws':

Drones - de "vliegende robots die kinderen doden" - worden niet onopgemerkt. Senator Rand Paul deed a 13-uur sprekende filibuster en kreeg er aandacht voor. Paul heeft verbonden oppositie tegen zowel abortus als oorlog eerder, en dit was een gelegenheid waarop burgerlijke libertariërs van zowel links als rechts tevreden konden zijn. (De Amerikaanse conservatieven hebben ook een uitstekend artikel tegen drones vanuit een pro-life perspectief. Laten we hopen dat we meer bezwaren tegen deze verschrikkelijke gerichte moordmachines zien.

problemen - drone

Doodstraf - Verschillende Amerikaanse staten zijn op weg naar de intrekking van de doodstraf, en Maryland heeft zoveel vooruitgang geboekt dat dit binnen enkele uren na de aankomst van deze e-nieuwsbrief kan gebeuren - als er een storing is, dan misschien volgende week. U kunt nieuws volgen op Twitter op @NCADP of met de hashtag #MDRepeal. Nog twee campagnes introduceren wetgeving om de doodstraf af te schaffen: Coloradans voor alternatieven voor de doodstrafEn Delaware Repeal Campaign. En vorige week, de Kansas Coalitie tegen de doodstraf lanceerde zijn rekening.

Abortus - Terwijl deze grafiek werd samengesteld door mensen die zich verzetten tegen het "beperken" van abortus in de Amerikaanse staten, het geeft een goed overzicht per staat van hoe de beschermende wetgeving vordert. Iets als "geïnformeerde toestemming" zou tenslotte ook een goede zaak zijn om ook soldaten en beulen te geven, aangezien volledige informatie een van de beste bescherming is tegen deelname aan welk soort geweld dan ook. (Met dank aan abonnee Elizabeth Palmberg voor het verzenden van deze in)

+ + + + + + + + +

Denk eraan - wij zijn een gemeenschap!

Gelieve te zenden naar: weekly@consistent-life.org

  • Nieuwsitems of bronnen om te delen met de community met consistent leven.
  • Citaten voor onze Citaten van de Week
  • Brieven aan de redacteur, blogs of andere stukken die moeten worden gedeeld.
  • Plaatsen waar we allemaal op zouden moeten reageren met opmerkingen of contact, zoals plaatsen die de consistente levensethiek of een van onze deelproblemen bekritiseren of verkeerd weergeven.

Als je bij het gebruik van onze index verbeteringen vindt, stuur ze dan in - de index wordt elke week bijgewerkt, dus het is gemakkelijk om te tweaken.

+ + + + + + + + +

April 2: Kansas City, Missouri Stemmen over kernwapens

Informatie over de kans van een stad om te stemmen over de kernwapenkwestie is om foolish-investment.com, Met een nieuwe video. Denk eraan om mensen te bedenken die stemmen in Kansas City Missouri en hen te laten weten hoe belangrijk het is om uit te komen om ja te stemmen.

afbeeldingen

+ + + + + + + + +

Citaat van de week

Paus Paulus VI. Pastorale constitutie: over de kerk in de moderne wereld

7 december 1965

“Bovendien, alles wat in strijd is met het leven zelf, zoals elke vorm van moord, genocide, abortus, euthanasie of opzettelijke zelfvernietiging, alles wat de integriteit van de menselijke persoon schendt, zoals verminking, kwellingen die lichaam of geest worden aangedaan, pogingen om de wil zelf dwingen; wat dan ook de menselijke waardigheid beledigt, zoals ondermenselijke levensomstandigheden, willekeurige opsluiting, deportatie, slavernij, prostitutie, de verkoop van vrouwen en kinderen; evenals schandelijke arbeidsomstandigheden, waar [mensen] worden behandeld als louter instrumenten voor winst, in plaats van als vrije en verantwoordelijke personen; al deze dingen en andere van hun soort zijn inderdaad schande. Ze vergiftigen de menselijke samenleving, maar ze doen meer schade aan degenen die ze beoefenen dan degenen die lijden onder de verwonding. "

probleem #151 02.14.13  Consistent Life-webpagina / Doe mee of doneer / Vorige nummers / Index

 

Terug naar boven