OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Wat je hebt gemist op de Oblate JPIC FaceBook-site

Januari 16th, 2014

Fr. John Cox OMI deelde deze week een korte reflectie over het ministerie van sociale rechtvaardigheid in zijn Oblate-community op onze Facebook-pagina. Hij zegt dat het ministerie van Sociale Rechtvaardigheid het bouwen van bruggen van bewustzijn, acceptatie en waardering tussen inboorlingen (Ojibwe) en niet-inboorlingen op het voorbehoud vereist. Het moedigt verslaafden aan alcoholisten, drugsverslaafden en receptplichtigen en hun families aan om herstel te zoeken; en ten slotte om mensen voor te lichten over huiselijk geweld en de middelen en programma's die beschikbaar zijn op of in de buurt van het gebied die gezinnen helpen.

 

Leden van de Ojibwe-stam bij de jaarlijkse pow-wow in Ponsford, MN

Leden van de Ojibwe-stam bij de jaarlijkse pow-wow in Ponsford, MN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Youth Confirmation Class, geflankeerd door Fr John aan de linkerkant en hun coördinator, mevrouw Angie Lehrke aan de rechterkant.

Youth Confirmation Class, geflankeerd door Fr John aan de linkerkant en hun coördinator, mevrouw Angie Lehrke aan de rechterkant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Pater John Cox OMI is Pastor en directeur van het Oblate Parish Ministry Team in Waubun in MN.Hij kwam daar het afgelopen jaar bij Walter Butor OMI werken, waaronder Pastorale bediening voor Native Americans .Fron John is ook een voormalig lid van het Oblate JPIC Committee)

 

Terug naar boven