OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Justitie voor immigranten - Lenten Materials

Februari 23rd, 2015

Justice_for_Immigrants_logo_CNA_11_8_13Onlangs is het Congres vastgelopen in een poging een wetsvoorstel door te geven dat de uitvoerende wetgeving inzake immigratie zou terugdraaien. Laten we dit vastenseizoen de waardigheid van alle mensen hooghouden en onze gebeden en actie aanbieden aan gezinnen van immigranten.

Beide Justice for Immigrants Campaign en Interfaith Immigration Coalition (IIC) hebben Lenten-bronnen op hun websites geplaatst. De resource voor de campagne Rechtspraak voor immigranten is een Toolkit voor 30-pagina beschikbaar in het Engels en Spaans die gedurende het hele seizoen van de vastentijd kunnen worden gedownload en gebruikt.

 

Terug naar boven