OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Missionary Oblates sluiten zich aan bij geloofs-, zaken- en mensenrechtengroepen om het Congres aan te sporen de Amerikaanse ambassade in Cuba te steunen.

20 juli 2015

DeIMG_1213 Missionary Oblates sloot zich aan bij meer dan 28 verschillende organisaties, waaronder onze partnerorganisatie, Washington Office on Latin America (WOLA), door een gezamenlijke verklaring af te geven waarin het Congres werd aangespoord om de oprichting van een Amerikaanse ambassade in Cuba te steunen.

De verklaring luidt: "Het instellen van ambassades is geen goedkeuring van een buitenlandse regering. Het is gewoon een platform om overheidsambtenaren van het gastland, leden van het maatschappelijk middenveld en bedrijfsgroepen bij te betrekken. "

Lees de verklaring hier: Ondersteuning voor een Amerikaanse ambassade op Cuba VOLLEDIG HUIS en SENAAT (1)

Terug naar boven