OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

2016 Lenten Reflection on Peace - Week V (Spaanse versie beschikbaar!)

Maart 14th, 2016

Lent2016banner

 

Ons geloof roept ons op om tijdens de vastentijd te bidden, te vasten en aan naastenliefde te geven. Als we naar binnen kijken en nadenken over ons eigen leven, laten we dan ook denken aan onze worstelende broeders en zusters over de hele wereld en zelfs aan de mensen in onze achtertuin. Om uw Lenten-toewijding te ondersteunen, biedt Missionary Oblates JPIC graag wekelijkse bronnen aan die gericht zijn op een rechtvaardigheidsthema.

Nieuw deze week - Spaanse versie downloaden van de Week V Vrede Lenten Resource! 

Week V - We eindigen met een reflectie over vrede en een heel bekende bijbelpassage: “Vrede laat ik bij jullie; mijn vrede geef ik je. Ik geef je niet zoals de wereld het geeft. Laat uw hart niet verontrust worden en wees niet bang. " (John 14: 27, New International VersionVoel je vrij om deze bron met je congregaties, gemeenschappen te delen en te gebruiken tijdens je eigen gebedstijd.  Download de bron hier.

Nieuw deze week - Spaanse versie downloaden van de Week IV Consistent leven Lenten Resource! 

WEEK IVConsistent leven gaat over recht op leven, maar ook over kwaliteit van leven. Onze uitdaging is om al het leven als heilig te zien en alle mensen te eren. Voel je vrij om deze bron met je congregaties, gemeenschappen te delen en te gebruiken tijdens je eigen gebedstijd. Download de bron hier.

WEEK III - De milieu / klimaatverandering staat deze week centraal. 2015 was het jaar van wereldwijde actie op milieugebied met verschillende belangrijke gebeurtenissen, waaronder de vrijlating van de encycliek van paus Franciscus Laudato Si: Over de zorg voor ons gemeenschappelijk huis, en enorme rally's voor het milieu die over de hele wereld worden gehouden.  Download de bron hier.

WEEK IIDeze tweede week richten we ons op het wereldwijde voorkomen van moderne slavernij, ook wel bekend als mensenhandel. Naar schatting worden wereldwijd 30 miljoen mensen op een gegeven moment verhandeld. Voel je vrij om deze bron te delen met je congregaties, gemeenschappen en te gebruiken tijdens je gebedstijd. Download de bron hier.

WEEK I - De focus van deze week is migratie, een dringende wereldwijde kwestie die ons allemaal aangaat. Voel je vrij om deze bron te delen met je congregaties, gemeenschappen en te gebruiken tijdens je gebedstijd. Download de bron hier.

Terug naar boven