OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Oblaten van Jaffna en Colombo in het protest van verdwenen mensen

Juni 5, 2017

 

Oblaten in Jaffna en Colombo (Sri Lanka) zijn solidair met Families of the Disappeared en op 30 mei sloten de Oblate Fathers van de provincies Colombo en Jaffna zich aan bij een straatprotest dat werd geleid door de Families of the Disappeared People tijdens en na de oorlog. Het openbare protest werd gelanceerd na 100 dagen dag en nacht protest in de stad Kilunochchi. "De campagne is in veel opzichten succesvol", zei Fr. Ashok Stephen, OMI, "inclusief deelname, duidelijke verwoording van eisen en de vastberadenheid van het volk om de strijd voort te zetten."

Elf Oblatenvaders van beide provincies, Jaffna en Colombo, sloten zich aan bij het protest en waren de grootste religieuze groep die daar aanwezig was.

 

Terug naar boven