OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

OMI JPIC sluit zich aan bij investeerders die er bij de SEC op aandringen om openbaarmakingen over COVID-19-risico's en -reacties verplicht te stellen

Juni 16, 2020

Fotocredit: Annie Spratt, Unsplash

Investeerders en het grote publiek worstelen om te begrijpen hoe de COVID-19-pandemie de economie en de financiële markten beïnvloedt. Tegelijkertijd verdeelt de federale regering biljoenen dollars aan financiële steun om de economische impact van de pandemie te verzachten. 

OMI JPIC voegde zich onlangs bij 98 investeerders, staatspenningmeesters, publieke belangengroepen, vakbonden, vermogensbeheerders en deskundigen op het gebied van effectenrecht om er bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) op aan te dringen nieuwe openbaarmakingsvereisten in te voeren waarmee investeerders en het publiek kunnen analyseren hoe bedrijven treden op om werknemers te beschermen, de verspreiding van het virus te voorkomen en op verantwoorde wijze gebruik te maken van alle federale hulp die ze ontvangen. 

Lees de volledige brief hier.

 

Terug naar boven