OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

De energietoekomst van uw gemeente plannen

Februari 15th, 2023

De Inflation Reduction Act omvatte de grootste investering in klimaatzorgvoorzieningen in de geschiedenis. Terwijl we wachten op de ontwikkeling door federale instanties van programma's die kunnen worden gebruikt door gebedshuizen, kunt u met ons overleggen over hoe uw gemeente kan beginnen met het maken van uw plan.

21 februari om 1 uur ET – 2 uur ET

Lees meer over het belang van het benchmarken van het energieverbruik van uw faciliteiten om het plan van uw gemeente vorm te geven om energiekosten te besparen en zorg te dragen voor onze heilige aarde. Dit is de eerste stap naar het maken van een plan om te profiteren van federale financiering, zoals de Inflation Reduction Act. 

INSCHRIJVEN voor dit evenement: https://bit.ly/3xIR2xD

Presentatoren zijn onder andere:

Jerry Lawson, National Manager van EPA's Energy Star voor kleine bedrijven en gemeenten

Sara Paulos, Programmadirecteur Cool Congregations van Interfaith Power & Light

Tom Hackley van de Volkskerk van Kalamazoo, MI

Dit webinar maakt deel uit van een serie die wordt georganiseerd door Interfaith Power & Light en geloofspartners. Je kunt het eerste webinar bekijken, “Federale financiering voor energiewerk in gebedshuizen” en bekijk aanvullende relevante bronnen op IPL's bronnenpagina.

 

 

Terug naar boven