OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Wereldwijde technologiewerknemers doen vrijwilligerswerk bij La Vista

November 27th, 2023

Door zr. Maxine Pohlman, SSND

Ecologisch leercentrum van La Vista De gebruikelijke maandelijkse werkdag in het Missionary Oblates Woods Nature Preserve werd ongebruikelijk toen er zeven jonge mensen uitkwamen Wereldwijde technologie sloot zich bij onze inspanningen aan. Dit bedrijf geeft werknemers één dag per jaar de tijd om service te verlenen, en deze groep, die iets ecologisch wilde doen, koos voor La Vista.

Gedurende de uren dat we samen waren in ons belangrijke streven om de gezondheid van het bos te herstellen door invasieve kamperfoelie te verwijderen, voelden we een geweldig gevoel van verbondenheid. We behoorden zeker tot een groep vrijwilligers, maar in bredere zin voelden we dat we deel uitmaakten van de grotere gemeenschap op aarde die zo behoefte had aan genezing.

Wij betuigen onze dankbaarheid aan Wereldwijde technologie voor het ondersteunen van outreach in de bredere gemeenschap!

 

Terug naar boven