OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Onderneem actie om het migrantenministerie dat bedreigd wordt te ondersteunen

Februari 26th, 2024

De procureur-generaal van Texas, Ken Paxton, klaagt Annunciation House in El Paso aan, een netwerk van opvangcentra voor migranten dat al bijna 50 jaar actief is, en wil het sluiten. De juridische stappen van Paxton lijken deel uit te maken van een bredere Republikeinse poging om zich te richten op katholieke non-profitorganisaties die migranten aan de grens bedienen, te midden van een poging om van immigratie een belangrijk thema in de verkiezingscampagne van 2024 te maken.

Maryknoll's Office for Global Concerns biedt een manier om solidariteit te tonen met Annunciation House en een bericht te sturen naar de procureur-generaal. Geïnteresseerd in meer informatie, klik hier en hier.

-------

BEZOEK DE WEBSITE OM ACTIE TE ONDERNEMEN: https://maryknollogc.org/action/join-us-solidarity-annunciation-house 


VERDERE LEZING:

 

Geplaatst in: Homepage Nieuws, Nieuws

Terug naar boven