OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Op geloof gebaseerde community organisatoren organiseren openbare bijeenkomsten over afschermingscrises in Virginia

Oktober 6th, 2011

Op 30 oktober zullen VOICE (Virginians Organized for Interfaith Community Engagement) aangesloten instellingen een openbare bijeenkomst houden met meer dan 1,000 mensen om de voortgang van hun recente campagnes te vieren, met name hun werk om de afschermingcrisis in Prince William County, Manassas en Manassas Park aan te pakken . De Oblates hebben het werk van VOICE op het gebied van executieverkopen ondersteund door de organisatie toegang te geven tot bedrijfsvergaderingen en deze in contact te brengen met andere op geloof gebaseerde aandeelhoudersactivisten.

De komende actie zal een gelegenheid zijn om successen te vieren (in Prince William County en in Noord-Virginia) en om volgende stappen aan te kondigen om in te spelen op lokale herinvesteringsbehoeften.

Senator Mark Warner (D-VA) en senior bankdirecteuren zullen aanwezig zijn.

Dit evenement is onderdeel van een campagne die VOICE in april startte met 2011 om financiële instellingen verantwoordelijk te stellen voor hun rol in de afschermingscrisis in Prince William County, Manassas en Manassas Park. Kom erachter wat er is gebeurd dankzij de samenwerking en actie van Voice, en het werk dat nog moet gebeuren.

WANNEER: Zondag 30 oktober van 3 uur stipt - 30 uur

(Kom alstublieft naar 2: 50pm om tijd te reserveren voor parkeren, inchecken en zitten)

WHERE: Freedom High School in Woodbridge, Virginia

(15201 Neabsco Mills Road, Woodbridge, VA 22191) net buiten I-95

WIE ZULLEN DEELNEMEN: 1,000 mensen van alle verschillende religies van VOICE's 42 aangesloten congregaties + gasten en bondgenoten.

RSVP naar de kernteamleider van uw gemeente of een VOICE-organisator vereist.

Meer informatie over de campagne op www.voice-iaf.org.

Download een flyer om het evenement te publiceren (PDF)

Terug naar boven