OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Anglicaanse bisschop van Colombo steunt priester aangevallen door rechtse boeddhistische groep

Augustus 19th, 2014

04De anglicaanse bisschop van Colombo, ds. R. Canagasabey, heeft vandaag de aantijgingen tegen een van zijn priesters - mensenrechtenverdediger Fr. M. Sathivel - door een gepeupel onder leiding van rechtse boeddhistische monniken (Bodu Bala Sena) die op 4 augustus het door Oblaten beheerde Centrum voor Maatschappij en Religie binnenvielen. Met een verklaring zei de bisschop: "Ik keur het op geen enkele manier goed een dergelijke actie tegen een vreedzame bijeenkomst en zoals zijn bisschop bevestigt dat ds. M. Sathivel een langdurige en geloofwaardige priester is van het bisdom Colombo met meer dan 25 jaar parochie- en gemeenschapswerk met een rechtvaardigheids- en vredesbewustzijn. "

Lees de volledige verklaring als een PDF: Verklaring van bisschop van Colombo waarin valse aantijgingen tegen Fr Sathivel-18Aug2014 worden afgewezen

Meer informatie over de Centrum voor Samenleving en Godsdienst, Sri Lanka

Terug naar boven