OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Kardinaal George roept op tot beëindiging van immigratie-invallen

Maart 23rd, 2009

Op zaterdag, maart 21, kardinaal Frankrijk George OMI, president van de Amerikaanse conferentie van katholieke bisschoppen een beroep gedaan op het Obama Witte Huis om beëindig immigratie-invallen die families opsplitsen. Hij daagde de huidige regering uit om te leven door zijn campagnebeloften van verandering door te werken aan hervorming van de immigratie.

Kardinaal George sprak voor honderden mensen die een interreligieus gebedsforum bijwoonden in de Our Lady of Mercy Church in Albany Park in Chicago. Het forum werd georganiseerd door voorstanders die opriepen tot veranderingen in het immigratiebeleid van de VS. Het werd georganiseerd in samenwerking met de Amerikaanse vertegenwoordiger Luis Gutierrez (D-IL) als onderdeel van een 17 - stadsrondleiding gericht op immigratie. Kardinaal George verwoordde het standpunt van de katholieke kerk over immigratie als een die het niet goedkeurt dat mensen de wet overtreden, maar die gelooft dat iedereen respect verdient. Hij zei dat een stopzetting van de invallen de oprechtheid van de regering zou aantonen aan de kiezers in de immigrantengemeenschap.

Terug naar boven