OMI-logo
Nieuws
Vertaal deze pagina:

Laatste nieuws

News Feed

Nieuws Archief


Nieuwste video en audio

Meer video en audio>

Vr. Séamus Finn, OMI, spreekt over economische rechtvaardigheid en katholieke sociale leer

8 september 2016

Op 6 sept. Séamus Finn, OMI was een van de twee presentatoren voor een webinar dat werd georganiseerd door de Conferentie van hogere oversten van mannen (CMSM). Het webinar - Op weg naar een rechtvaardiger economisch systeem - gericht op de rol van katholiek Sociaal onderwijs binnen het huidige economische systeem.

De Conference of Major Superiors of Men (CMSM) is een vereniging van de leiders van mannen in religieuze en apostolische instituten in de Verenigde Staten. Haar Bureau voor Justitie en Vrede helpt de Conferentie bij het vervullen van haar missie om "een zakelijke invloed te geven in kerk en samenleving" en om "dialoog en samenwerking met de conferentie van bisschoppen en andere grote groepen in kerk en samenleving te bevorderen", in het bijzonder met betrekking tot kwesties van sociale rechtvaardigheid in eigen land, internationaal en binnen de kerk.

Bekijk hier een opname van het webinar:

 

 

 

 

Terug naar boven